Sobre nosaltres 

Qui som

Apassionada del món de la pastisseria i la rebosteria, des de fa més d'una dècada, dedique part del meu temps lliure a elaborar receptes, postres, coques, bescuits, etc.

A partir del moment en que ens diagnosticaren la malaltia celíaca a tres membres de la família vaig començar a interessar-me, aprofundir en el tema, i en definitiva a buscar alternatives. Modificar, substituir i adequar algunes de les meues receptes així com elaborar unes altres noves, ha sigut el meu principal objectiu perquè el procés d'adaptació a la nova dieta -exempta de gluten- fora el menys complicat possible, i d'esta manera poder cuinar i menjar en qualsevol ocasió aperitius salats, dolços, tortes, etc. casolans, sense renunciar al sabor i qualitat.

Conscient de la dificultat que tenim les persones amb celiaquía per a trobar aliments sense gluten, naix CELICIOUS, un comerç al detall de productes d'alimentació específics, dirigit principalment a persones celíaques, amb sensibilitat, intoleràncies i/o al·lèrgies alimentàries, on treballem per a oferir productes 100% sense gluten, així com diverses opcions per a altres intoleràncies.

Cada vegada som més les persones que per un motiu o un altre hem de cuidar la nostra alimentació, ja que, en gran part una bona salut dependrà d'això. En CELICIOUS oferim productes saludables per i per a tots/es, per tant qualsevol persona (no celíac/a, deportistes...) que simplement haja decidit canviar els seus hàbits alimentaris deixant de costat gluten, lactosa i/o qualsevol derivat és benvingut/da.

Les nostres instalacions
No es tracta només d’una tenda d'aliments específics, sinó d’una manera d'entendre les coses. Un lloc on rebre un tracte personal i pròxim, on comprar i encarregar els teus productes preferits, fer sugeriments, i intercanviar opinions i experiències de consum.

CELICIOUS, és sinònim tant de deliciós com de dedicació i aposta per elaborar i oferir productes més saludables, artesans, sense "afegits" (conservants, estabilitzants, potenciadors de sabor, etc) sense renunciar per això a la seua essència, sabor i textura.